Україна повертається до великого тенісу. Так, перша ракетка країни серед чоловіків Сергій Стаховський планує увірватися на корти челленджа ATP. На хвилинку, призовий фонд даного турніру - 125 000$. Пройти чемпіонат повинен в чеській столиці, в місті Прага.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних видань.

Сергій Стаховський, btu.org.ua
Сергій Стаховський, btu.org.ua

За інформацією журналістів, турнір повинен пройти з 17 по 23 серпня 2020 року. Серед учасників змагань Іржі Весели , Філіп Кольшрайбер, Мартон Фучович та інші гравці топ-100. Також відомо, що на челленджі хоче зіграти і триразовий переможець турнірів Великого Шолома 17-а ракетка світу швейцарець Стан Ваврінка.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Всього в заявці шість представників ATP Топ-100, а лідером посіву є Іржі Весели (65-й у рейтингу) - переможець трьох турнірів АТР, переможець Кубка Девіса у складі збірної Чехії. Цей турнір відкриє чотиритижневу серію змагань АТР Challenger Tour на кортах в Чехії (другий тиждень - Прага, далі - Острава і Простейов).

Варто також нагадати нашим читачам, що Сергій Стаховський розповів, чим займається, сидячи вдома на карантині. У спортсмена троє дітей і зараз він вчить їх грі в теніс. Про це Стаховський розповідає на своїй сторінці в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Бери паспорт і вперед" - зірка великого тенісу Стаховський жорстко поставив Усика і Ломаченка на місце.

Як повідомляв Знай.uа, перша ракетка України Стаховський програв за годину 46 600 євро.

Знай.uа писав, Стаховський програв у другому колі кваліфікації Australian Open.