Відома українська легкоатлетка, чемпіонка і просто красуня Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити, а ще вона зібрала багатотисячну аудиторію в своєму Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями їх свого насиченого життя. Так, нещодавно Марина опублікувала в соцмережі незвичайне фото, на якому вона зображена на тренуванні.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, спортсменка з'явилася перед камерою на стадіоні, вона ніби зупинилася перепочити і подихати. На ній цікавий спортивний костюм, який складається темних коротеньких шортів і короткого жовтого топа, цей наряд красиво підкреслив ідеальне спортивне тіло дівчини, особливо пружну попу. Її волосся розпущене і трохи розпатлане вітром, а на обличчі немає макіяжу, тільки сліпуча посмішка. У підписі до публікації Бех-Романчук написала: "тиждень закінчився. Тепер пора відпочивати і насолоджуватися". Фолловери красуні в захваті від нового фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, красуня Бех-Романчук похвалилася спортивними персиками у райському саду.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що купальник Марини Бех-Романчук зовсім змок від літніх веселощів.

Також портал "Знай.ua" писав, що мокра поза Марина Бех-Романчук змусила всіх чоловіків чекати вихідних.