Одразу у двох гравців київського "Динамо" виявили коронавірус COVID-19. Про це інформує офіційний сайт ФК "Динамо".

Хворі футбоілсти – це форвард Назарій Русин і гравець молодіжного складу Роман Вантух. Гравці є сусідами по кімнаті на базі клубу.

Читайте Знай в Google News!

" У форварда першої команди Назарія Русина були виявлені симптоми COVID-19, після чого йому оперативно зробили відповідний тест, який показав позитивний результат. Аналогічним виявився результат тесту і його сусіда по кімнаті на тренувальній базі клубу Романа Вантуха", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що Русин нещодавно одружився і розпрощався з холостяцьким життям. Обраницею 21-річного гравця "біло-синіх" стала чарівна брюнетка Марія.

Після цього всім гравцям "Динамо" в екстреному порядку були зроблені ПЛР-тести на коронавірус. Усі інші результати виявилися негативними.

Динамо-Верес, скріншот: YouTube
Динамо-Верес, скріншот: YouTube

Назарій і Роман ізольовані від команди і пройдуть двотижневий карантин.

Тренувальний процес "Динамо" триває у штатному режимі. Медична група клубу контролює ситуацію і уважно стежить за здоров'ям футболістів, тренерів та персоналу.

Крім того, випадок COVID-19 виявлено в одного з футболістів академічної групи хлопців 2006 року народження. Усі гравці цієї вікової групи "Динамо" відправлені на двотижневий карантин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, нападник Динамо одружився на дівчині-красуні, вболівальники ніяк не намилуються.

Як повідомляв Знай.uа, українську чемпіонку Європи дискваліфікували через допінг - анульовано всі результати і грошові винагороди.

Знай.uа писав, судять не гірше за чоловіків: Монзуль та інші арбітри у футболі.