Нападаючий туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду часто ділиться з підписниками моментами особистого життя у своєму Іnstagram. Останнім часом постійно на яхті засмагає у компанії коханої Джорджини.

Так, цього разу він поділився кадром відпочинку на яхті, щойно винирнувши із води. І, мабуть, мільйони помітили нову зачіску легенди футболу. Від кучерів Роналду не залишилось і сліда.

На фото він стоїть на палубі яхти в одних трусах, з спортивного тіла стікають краплі солоної морської води. Судячи по мокрих слідах на палубі, перед тим, як сфотографуватись, він добряче повеселився у воді з Джорджиною.

Роналду // www.instagram.com/cristiano/
Роналду // www.instagram.com/cristiano/

"On board🛥😉", - лаконічно підписав фото на яхті Роналду, що в перекладі означає - на борту.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Зірковий форвард Ювентуса Кріштіану Роналду ще й багатодітний батько. З тих пір спливло чимало води: зокрема, у футболіста з'явилася кохана дівчина і народилося ще троє дітей. У нього є старший син - Кріштіану-молодший і троє молодших дітей - Матео, Алани-Мартіни і Еви, регулярно миготять в публікаціях на його сторінці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кріштіану Роналду, порушив режим самоізоляції під час поїздки в Португалію

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду показав своє багатство на яхті під пекельним сонцем: "Нічого кращого..."

Також Знай.ua писав, кохана Роналду Джорджина роздягнулась на яхті і блиснула своїм гігантським діамантом