Футбольна команда " Шахтар "11 серпня блискуче обіграла швейцарський" Базель " в 1/4 фіналу Ліги Європи з розгромним рахунком 4:1. Настільки важлива перемога стала приводом для радості багатьох українських уболівальників. Знай.иа пропонує читачам деякі з коментарів користувачів соцмережі про матч, гру "Шахтаря" і перспективи клубу в єврокубках.

Читайте Знай в Google News!

"Це схоже на згвалтування. у Гельзенкірхені. просто на полі", - написав один з користувачів Twitter.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Шахтар молодці звичайно, пройти в півфінал ЛЄ з рівнем нашого чемпіонату, це сильно, але зараз на на них будуть коефіцієнти високі як ніколи", - відносно скептично оцінив один з користувачів Twitter шанси"гірників".

"Ну все, солодкі булочки на турнірній дистанції закінчилися. Але є обережний оптимізм, що Шахтар на цьому не закінчиться"

Інші були більш оптимістичні.

"Шахтар дуже хороший. У цьому сезоні як ніколи.
Узгоджений захист, моментально стає вибуховим контрнапад. Жодної зайвої дії на полі. Взаємозамінність кадрів. У кожній лінії свій лідер. Аплодую цій команді і сподіваюся на більше. Після сьогоднішнього результату віра міцніє"

"Якщо бути об'єктивним, то Шахтар зараз показує найкрасивіший і результативний футбол серед тих, хто залишився в ЛЄ.

Взагалі їх гра мені чимось нагадує гру Порту, така ж в'язка і при цьому напориста, є темп атак і хороша оборона, збалансованість на рівні"

Шахтар круто грає. Цілком може і виграти цю ЛЄ. Інтеру точно буде складно

Відреагували на гру навіть відомі українці, наприклад, Яніна Соколова.

Тете передає пас на Додо і українська команда Шахтар забиває гооооол!

Geplaatst door Yanina Sokolova op Dinsdag 11 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, нападник Динамо одружився на дівчині-красуні, вболівальники ніяк не намилуються.

Як повідомляв Знай.ІА, українську чемпіонку Європи дискваліфікували через допінг - анульовано всі результати і грошові винагороди.

Знай.ІА писав, судять не гірше за чоловіків: Монзуль та інші арбітри у футболі.