Були визначені всі учасники півфіналу головного єврокубкового турніру. Вчора, 15 серпня, був зіграний останній матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому Ліон неймовірним чином обіграв Манчестер Сіті з рахунком 3-1.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку в турнірі брали участь такі команди, як Atalanta, PSG, RB Leipzig, Atlético, Barcelona, Bayern, Man City і Lyon. Однак в результаті матчів далі проходять PSG, Lyon, RB Leipzig і Bayern, який з упевненістю здобув перемогу над каталонським клубом з розгромним рахунком.

"РБ Лейпциг" у півфіналі зустрінеться з французьким клубом "ПСЖ" на стадіоні "Ештадіу ду Бенфіка" , а ось "Ліон" проти "Баварії" — "Жозе Алваладе".

Турнірна сітка, скріншот: Twitter
Турнірна сітка, скріншот: Twitter

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фінал Ліги чемпіонів намічений на 23 серпня і пройде о 22:00 за київським часом і пройде він у Лісабоні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ломаченко проти Лопеса: контракт підписаний, дата бою призначена, зворотної дороги немає. Як повідомляє офіційний канал видання Ring в Instagram, сторони підписали контракт на бій. Також канал опублікував і офіційну дату бою.

Як повідомляв "Знай.ua", "якщо тебе не буде, Я скасовую все": як Зінченко Ярмоленко на весілля запрошував, фанати котяться зі сміху. Ще 12 березня в Манчестері він одружився на своїй обраниці – журналістці телеканалів "Футбол 1" і "Футбол 2" владі Седан.

Знай.ua писав ,що "Баварія"перетворила гру з "Барселоною" в кіно для дорослих, Мессі радять пакувати валізи - 0 голів, 0 асистів.