Нідерландський тренер Рональд Куман вже погодив з каталонською "Барселоною" дворічний контракт. При цьому варто відзначити, що контракт може бути розірваний клубом вже після першого року.

Джерело: іспанське спортивне видання Mundo Deportivo.

Наразі Куман очолює збірну Нідерландів.

Нагадаємо, президент Барселони Хосеп Бартомеу оголосив про відставку Кіке Сетьена з поста головного тренера. Незабаром іспанські ЗМІ опублікували відео, на якому Кумана "застукали" в аеропорту Барселони.

Нагадаємо, німецька "Баварія" в матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів жорстко розгромила іспанську "Барселону" з рахунком (8:2). Капітан каталонської команди Ліонель Мессі провів весь ігровий час на полі і до розпачу шанувальників каталонців, не відзначився голами або результативними передачами.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Барселона" - "Баварія", скріншот: YouTube
"Барселона" - "Баварія", скріншот: YouTube

"Це був жахливий матч, від нього залишилися жахливі почуття, єдине відповідне слово - це сором. Не можна так грати в Лізі чемпіонів. Це вже не перший, не другий, і не третій раз. Сподіваюся, ця поразка послужить поштовхом до змін. Клубу потрібні зміни. Я говорю не про тренера, і не про гравців, а про структурні зміни на всіх рівнях. Я готовий піти першим, якщо буде свіжа кров. Я готовий піти першим, тому що ми досягли дна. Ми повинні всередині клубу все обговорити і вирішити, що для нього краще", - заявив Піке після матчу. Жозе Піке, футболіст

Раніше повідомляли, донецький "Шахтар" жорстко вибив "Вольфсбург" п'ятьма голами і увірвався до 1/4 фіналу Ліги Європи.

Як повідомляв Знай.uа, Усик проникливо звернувся до фанатів після Big Boxing Night: "Світ любить сильних...".

Знай.uа писав, легенда скейтбордингу Тоні Хоук поклав око на талановиту українку: "Є позитив...".