Українська легкоатлетка-чемпіонка Марина Бех-Романчук відвідала славетне українське місто, душу й тіло Галицької свідомості місто Львів. У старовинному населеному пункті у неї вийшла особливо вдала фотосесія — її родзинкою стала пікантність і легкість, з якою оголилися її міцні атлетичні ніжки після пориву вітру, який задрав догори подол сукні.

Читайте Знай в Google News!

Відповідними знімками Бех-Романчук поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Одного разу у Львові ♥ ️ це місто прекрасне і чарівне 🏛 це були чудові вихідні🧡", — написала спортсменка у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Схоже, легкоатлетці-лауреатці й справді сподобався час, який вона провела у місті Лева.

Не так давно Марина Бех-Романчук з'явилася перед камерою в красивому саду, вона стоїть в різних позах поруч з квітучим кущем червоних троянд. Дівчина зображена без одягу, на ній один тільки сексуальний червоний купальник, який красиво підкреслює її ідеальне рельєфне тіло. Свій образ спортсменка доповнила кокетливою капелюшком, під якою розпущене волосся, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Бех-Романчук написала: "Це літо не таке тепле, як завжди. Так що тепер я хочу поїхати туди, де погода дійсно спекотна". Фоловерів красуні в захваті від нових фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, красуня Бех-Романчук похвалилася спортивними персиками у райському саду.