Наставник збірної Нідерландів з футболу Рональд Куман найближчим часом очолить іспанську "Барселону" і підпише дворічний контракт.

Керівництво каталонців вважає, що нідерландський тренер - найкращий кандидат на пост наставника команди. Про це повідомляє Mundo Deportivo. За інформацією джерела, Кумана вже бачили в аеропорту Барселони.

У свою чергу президент Барселони Жозеп Бартоу в інтерв'ю клубному телебаченню також заявив, що нинішній наставник збірної Нідерландів Рональд Куман очолить каталонців.

"Якщо все буде добре, то Куман буде тренером Барси. Ми ставимо на нього, адже у Рональда є досвід. Він був в Дрім Тім, він вірить в нашу філософію.
У січні Куман сказав нам, що у нього є зобов'язання - Рональд повинен був керувати національною командою Нідерландів на Євро-2020 ", - наводить його слова Goal.

Рональд Куман, фото Getty Images
Рональд Куман, фото Getty Images

Нагадаємо, що голландський фахівець очолив збірну Нідерландів в 2018 році. Він кваліфікувався разом з нею на чемпіонат Європи і повинен зіграти в одній групі з Україною.

Також зауважимо, що Куман був гравцем "Барселони" в період з 1989 по 1995 рік. З 1998 по 2000 рік він працював у тренерському штабі каталонського клубу в якості асистента.

Зазначимо, що пост головного тренера "Барселони" залишився вакантним після звільнення Енріке Сетьєна. Його відправили у відставку після розгрому в матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з "Баварією" (2: 8).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Нагадаємо, новий тренер Барселони вже обговорює контракт з клубом

Як повідомляв Знай.uа, Абідаль, який переміг рак, покинув Барселону

Також Знай.uа писав, "Баварія "перетворила гру з "Барселоною" на кіно для дорослих