Німецька "Баварія" в матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів жорстко розгромила іспанську "Барселону" з рахунком (8:2). Капітан каталонської команди Ліонель Мессі провів весь ігровий час на полі і до розпачу шанувальників каталонців, не відзначився голами або результативними передачами.

Читайте Знай в Google News!

Про це вже гудуть багато спортивних видань світу, авторитетні експерти говорять про період спаду в команді і грі Ліонеля.

Ліонель Мессі, фото Getty
Ліонель Мессі, фото Getty

Так, 33-річний нападник завдав три удари по воротах, двічі влучив у площину. Також він зробив одну ключову передачу і три обведення, і це один з кращих показників в "Барсі". А ось захисник " Барселони "Жерар Піке зміг відповісти на питання Movistar після матчу 1/4 Ліги чемпіонів з "Баварією" (2:8).

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це був жахливий матч, від нього залишилися жахливі почуття, єдине відповідне слово - це сором. Не можна так грати в Лізі чемпіонів. Це вже не перший, не другий, і не третій раз. Сподіваюся, ця поразка послужить поштовхом до змін. Клубу потрібні зміни. Я говорю не про тренера, і не про гравців, а про структурні зміни на всіх рівнях. Я готовий піти першим, якщо буде свіжа кров. Я готовий піти першим, тому що ми досягли дна. Ми повинні всередині клубу все обговорити і вирішити, що для нього краще", - заявив Піке після матчу.

Варто також нагадати нашим читачам, що відомий воротар Джанлуїджі Буффон, який кілька разів визнавався найкращим голкіпером у світі, відреагував на те, що Андреа Пірло було призначено головним тренером "Ювентуса". Відомо, що вони разом в 2006 році виграли Чемпіонат світу з футболу в збірній Італії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, донецький "Шахтар" жорстко вибив "Вольфсбург" п'ятьма голами і увірвався до 1/4 фіналу Ліги Європи.

Як повідомляв Знай.uа, Усик проникливо звернувся до фанатів після Big Boxing Night: "Світ любить сильних...".

Знай.uа писав, легенда скейтбордингу Тоні Хоук поклав око на талановиту українку: "Є позитив...".