Після вильоту Барселони з Ліги чемпіонів від Баварії (2: 8), в клубі почалися масові кадрові чистки. Першим свій пост покинув головний тренер команди Кіке Сетьєн. Тепер дійшла черга і до керівного складу.

18 серпня, легендарний Ерік Абідаль, який займав пост спортивного директора, склав свої повноваження. Про це повідомила прес-служба каталонського клубу.

Ігрова форма "Барселони" сезону 2013/2014, mundodeportivo.com
Ігрова форма "Барселони" сезону 2013/2014, mundodeportivo.com


Поки невідомо, чи пішов Абідаль у відставку добровільно або ж був звільнений зі своєї посади, як Сетьєн. Раніше Ерік займався комплектацією клубу.

Під час перебування його спортивним директором, за останні 5 років на трансфери було витрачено близько 1 мільярда євро. Однак з моменту останньої перемоги в Лізі чемпіонів, яка трапилася в 2015 році, Барселона більше жодного разу не змогла завоювати найпрестижніший клубний трофей Старого Світу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ерік Абідаль-колишній гравець Барселони. Він захищав кольори каталонського клубу з 2007 по 2013 рік, і провів 125 матчів. Крім того, Абідаль прославився тим, що переміг рак печінки і зміг повернутися на поле. Після завершення кар'єри гравця, Абідаль був запрошений на посаду спортивного директора Барселони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 17-річний футболіст помер на тренуванні: "не було проблем зі здоров'ям".

Як повідомляв Знай.uа, ЗМІ назвали нового тренера Барселони-всипле за програш 8:2.

Знай.uа писав, у команди лише один шанс-Шахтарю доведеться повністю змінити тактику в грі проти Інтера.