Футбольний клуб" Динамо " Київ перед стартом сезону УПЛ 21-го серпня подав заявку на чемпіонат 2020/21. Про це повідомляється на сайті клубу.

Читайте Знай в Google News!

Клуб показав список, в якому враховуються футболісти молодіжної команди, а всього в заявці 71 гравець. Особливо примітні прізвища тих, що повернувся з оренди - Олександра Тимчика, Богдана Леднева, Сергія Булеци і Владислава Супряги.

Крім того, в команді поки залишається Жерсон Родрігеш, який зі скандалом повернувся з оренди в Туреччині.

Богдан Леднєв
Богдан Леднєв

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Донецькому "Шахтар"доведеться протистояти міланському "Інтеру" у півфіналі Ліги Європи. Українській команді доведеться постаратися і перемогти Європейського гранда, якщо вона хоче пройти у фінал. Однак зробити це буде непросто, особливо через те, що "Гірникам" треба змінити свою звичну схему гри.

Інтер використовує схему з трьома центральними захисниками. Головна незручність для Шахтаря полягає в тому, що у суперника "оранжево-чорних" сильна центральна вісь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Карлос де Пена розкрив нові фішки "біло-синього" Луческу.

Як повідомляв Знай. ua, переміг рак Абідаль покинув Барселону.

Також Знай. ua писав, що Шахтарю доведеться повністю змінити тактику в грі проти Інтера.