Мюнхенська " Баварія "обіграла французький" Ліон " у півфіналі Ліги чемпіонів. Матч пройшов у Лісабоні.

Читайте Знай в Google News!

Німецькому клубу вдалося обіграти суперників з розгромним рахунком 3:0. Третій гол команді приніс Роберт Левандовський, а до нього дублем відзначився Серж Гнабрі.

Вже відомо, що першим фіналістом турніру став французький "Парі Сен-Жермен". Фінал єврокубка відбудеться 23 серпня.

Раніше повідомлялося, що футбольний матч за кубок міста Харкова довелося достроково закінчити через суперечку між гравцями, яка згодом переріс у жорстоку бійку. Інцидент стався під час гри футбольних команд "Status-M" і ФК "ВіЯр".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На відео, опублікованому в мережі, видно, що бійка почалася з епічного стрибка футболіста під номером 23. Відзначився також і хлопець під №11 з "Статусу", показавши вражаючий "нижній захист".

Паблік Troublemakers & Ultras Action опублікував відео запеклої бійки між командами "Status" і "ВіЯр", які виступають у Сьомій лізі аматорського Кубка Харкова. Точніше між командою " Status "і одним з гравців"ВіЯр".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, легенда "Барселони" очолив синьо-гранатових, хто тепер наставлятиме Мессі.

Як повідомляв Знай. ua, футбольне поле під час матчу перетворилося на боксерський ринг.

Також Знай. ua писав, що "Баварія "перетворила гру з" Барселоною " в кіно для дорослих, Мессі радять пакувати валізи-0 голів, 0 асистів.