Відомий український форвард Артем Кравець повернувся до складу київського "Динамо".

Про це заявили на офіційному сайті столичного футбольного клубу.

Фото: Facebook

Свою кар'єру футболіст починав ще в ДЮФШ "Динамо" імені Валерія Лобановського, куди потрапив у віці 13-ти років. Після закінчення навчання виступав за команду "Динамо-2", а також молодіжну команду клубу, хоча і періодично залучався до основного складу.

Дебютував з біло-синьою командою у вищій лізі чемпіонату України 17 червня 2007 року в останньому турі в гостьовому матчі проти київського «Арсеналу» (1:0), вийшовши після перерви на заміну замість угорця Балажа Фаркаша.

В цілому, граючи в чемпіонаті України за київське "Динамо", Кравець провів 65 матчів, відзначившись 26-ма взяттями воріт противника. За свою кар'єру бомбардир також встиг взяти участь в 11 іграх Кубка України, забивши три голи, і одному розіграші Суперкубка України в 2007 році. За національну збірну України Артем провів 23 поєдинки, забивши 8 м'ячів.

На початку 2016 року Артем перейшов в німецький "Штутгарт" на правах оренди, відзначившись забитим м'ячем вже в першому матчі проти "Гамбурга". Всього за німецьку команду футболіст провів 15 матчів, 1 раз відзначившись поразкою воріт супротивників. Через півроку Кравець підписав чергову орендну угоду, цього разу з іспанською "Гранадою". За 26 проведених ігор футоліст забив п'ять м'ячів.

У 2018 році Артем перейшов в турецький "Кайсеріспор", де зумів закріпитися в основному складі. За два проведених сезони в Туреччині, він провів 53 матчі, забивши 16 м'ячів.



Нагадаємо, раніше двоє футболістів "Динамо" інфікувалися коронавірусом-весілля пішло не на фарт.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нападник Динамо одружився на дівчині-красуні, вболівальники ніяк не намилуються.

Також "Знай.uа" писав, що "Динамо" під контролем Луческу оформило контрольний хет-трик: вичавлювали на максимум.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще