В інтерв'ю ведучій реаліті "У кого більше?"(Новий канал) Анни Олицької для її YouTube-каналу скандальна блогерка Ірина Морозюк розповіла, скільки грошей дає їй ексдинамівець Микола Морозюк.

Незважаючи на те, що футболіста Миколу Морозюка його дружина Ірина називає колишнім, пара офіційно не розлучилася. І 31-річна блогерка досі перебуває на його утриманні. Яку суму щомісяця виділяє ексчоловік, Ірина не називає. Але, судячи з її витрат, вона немаленька.

Анна Олицька та Ірина Морозюк, кадр з відео
Анна Олицька та Ірина Морозюк, кадр з відео

"Доглядати за собою на тому рівні, на якому хочу, дійсно дуже дорого, - розповіла вона в інтерв'ю на YouTube ведучій Нового каналу. – Наприклад, я колю вилиці. Це не кожному підходить. Але мені - необхідно, тому що у мене обвисають щоки. А підколоті вилиці піднімають шкіру. І коштує це чимало - близько 700 євро. Раніше я взагалі не рахувала гроші, брала з купки, і все. А зараз ми обговорили з Колею бюджет, який він виділяє мені на місяць. Тому доводиться рахувати. Можу в одному місяці заощадити, щоб в наступному підколоти більше (сміється)".

Блогерка зізналася, що для неї зовнішність дуже важлива. І її ексчоловік прекрасно про це знає, тому на 31-річчя подарував їй ринопластику.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ірина Морозюк, дружина ексдинамівця Миколи Морозюка
Ірина Морозюк, дружина ексдинамівця Миколи Морозюка

"Раніше я робила септопластику - рівняла перегородку. І заодно мені зробили ніс трохи коротше, – каже Ірина. – Але через два місяці потрапила в аварію, і зламала його. Він став кривим, і я знову перестала дихати. Коля це знав, тому подарував мені ринопластику, яку я дуже хотіла".

Також блогерка розповіла, чи є сьогодні між нею та ексдинамівцем інтимні стосунки. Про все це і більше - в інтерв'ю Анни Олицької на її YouTube-каналі "Олицька".

Нагадаємо, реаліті "У кого більше?" за участю ведучої Анни Олицької вийде вже 31 серпня о 19:00 на Новому каналі.

Також повідомлялося, що колишня ексдинамівця Морозюка виставила на показ білизну і розповіла про деталі розлучення.

Раньше Ірина Морозюк розповіла, як знайти гідного чоловіка.