Один з найкращих футболістів сучасності, так вважають спортивні експерти, капітан "Барселони" і шестиразовий володар "Золотого м'яча" Ліонель Мессі хоче попрощатися з каталонським клубом. Нагадаємо, що контракт з "Барселоною" у форварда розрахований до 2021 року. На дану інформацію вже відреагував навіть відомий британський співак Роббі Вільямс.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Роббі в мережі Instagram.

Публікація Роббі Вільямса, скріншот: Instagram
Публікація Роббі Вільямса, скріншот: Instagram

"Нумо, Ліонель, ти ж знаєш, в цьому є сенс...",- підписав публікацію Роббі Вільямс.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За інформацією журналістів, Мессі повідомив клубу про своє бажання піти, написавши відповідний лист. За повідомленням спортивного видання Marca і ряду інших ЗМІ, 33-річний капітан "Барселони" вже провів переговори про відхід.

При цьому форвард заявив про бажання покинути клуб вільним агентом. У Мессі був відповідний пункт в угоді, за яким він може покинути команду вільним агентом в кінці будь-якого сезону, проте ця можливість минула 10 червня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, прощальний акорд Мессі переходить у стадію "війни", фанати "Барси" виходять на вулицю.

Як повідомляв Знай.uа, чутки про втечу Мессі з Барселони перетворили капітана на справжнього демона - "Не потрібно так...".

Знай.uа писав, ЗМІ назвали нового тренера Барселони - всипле за програш 8:2.