Український боксер Денис Берінчик вирішив дарма не втрачати часу та провести останні вихідні літа на природі. Щоб помилуватися особливо мальовничим пейзажем спортсмен вирушив у Шешори.

Читайте Знай в Google News!

Знімками зі свого відпочинку Берінчик поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Воскресный выходной с водой и природой #силаприроды #беринчик #berinchykteam👊👊👊 #boxing #box #boxingkiev #boxinglife", — написав спортсмен у описі до публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На одній зі світлин боксер зняв футболку і перекинув її через плече, що створило особливо брутальний образ. Тлом для Берінчика виступила гірська печера, що взагалі перетворило образ атлета на той, який би міг бути у печерної людини. Цей ефект підкріплює борода Берінчика, яку він встиг відпустити за час карантину.

"Банда", "Супер сила природи", "А борода вам пасує", - йде мова у коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше