Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук відзначила дворічну річницю свого заміжжя за плавцем Михайлом Романчуком. У своєму Instagram спортсменка виклала відповідний пост-вони з молодим чоловіком у весільних нарядах, стикаються носиками і ніжно дивляться один одному в очі. Відомо, що Марина і Михайло живуть душа в душу — спортсменка часто в своїх постах пише, Як щаслива і дякує чоловікові за час, проведений разом.

"Наше паперове весілля 💌Дякую тобі за все🤍

Я так тобі кохаю 💋", - лаконічно, але дуже зворушливо підписала фотографії Бех-Романчук.

Марина Бех-Романчук учасниця літніх Олімпійських ігор 2016. Срібний призер чемпіонату світу 2019 та чемпіонату Європи 2018 року. Чемпіонка Універсіади 2019 року. Чотириразова чемпіонка України (2015-2018). Чотириразова чемпіонка України в приміщенні (2015, 2017, 2018, 2019).

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, що Михайло Романчук-дворазовий чемпіон Європи (2018), призер чемпіонатів світу (2017 і 2019 роки), переможець літньої Універсіади 2017.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, красуня Бех-Романчук похвалилася спортивними персиками в райському саду.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що купальник Марини Бех-Романчук зовсім промок від літніх веселощів.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра поза Марини Бех-Романчук змусила всіх чоловіків чекати вихідних.