Відома українська легкоатлетка, чемпіонка і просто красуня Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити, а ще вона зібрала багатотисячну аудиторію в своєму Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями їх свого насиченого життя. Так, нещодавно Марина опублікувала в соцмережі палкі фото, на яких вона відображена в сексапільному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Марина з'явилася перед камерою в красивому саду, вона стоїть в різних позах поруч з квітучим кущем. Дівчина зображена без одягу, на ній тільки сексапільний бордовий купальник, який красиво підкреслює ідеальне рельєфне тіло. Її розпущене волосся трохи розпатлалося, а на обличчі легкий макіяж і томне вираз. У підписі до публікації Бех-Романчук написала: Літо плавно перейшло в осінь, але моя душа все ще влітку". Фоловери спортсменки в захваті від нових фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

Нагадаємо, красуня Бех-Романчук похвалилася спортивними персиками у райському саду.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що купальник Марини Бех-Романчук зовсім змок від літніх веселощів.

Також портал "Знай.ua" писав, що мокра поза Марина Бех-Романчук змусила всіх чоловіків чекати вихідних.