Зірка української легкої атлетики Юлія Левченко вважається однією з найкрасивіших спортсменок. Вона активна користувачка соцмереж, а на її Instagram підписані близько 200 тисяч користувачів, які активно стежать за життям легкоатлетки.

Читайте Знай в Google News!

Левченко безумовна зірка української легкої атлетики. Юлія – чемпіонка України та віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту, учасниця літніх Олімпійських ігор 2016 року, олімпійська чемпіонка серед юнаків 2014 року.

Нещодавно українська стрибунка у висоту опублікувала новий пост у соцмережі. Зараз Юля знаходиться в італійській столиці, звідки ділиться крутими кадрами. На свіжому фото з Риму спортсменка позує біля величезного кам'яного пам'ятника.

"Що за чоловік😃", - жартівливо підписала знімок Левченко.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юлія Левченко показала, як тренує своє чудове тіло: спортсменка і просто красуня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Левченко полоскотала нерви фанатам, звісивши ноги над кар'єром: висота – її стихія.

Також портал Знай.uа писав, що українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук виграла етап Діамантової ліги в Стокгольмі.