Український боксер Василь Ломаченко висловився щодо майбутнього бою з Теофімо Лопесом. За його зізнанням, Ломаченко відчуває втому від спорту, але перерва і відпочинок дали йому можливість набрати гарної форми.

Читайте Знай в Google News!

Про це він заявив видання Skysports.

Василь Ломаченко, фото: instagram
Василь Ломаченко, фото: instagram

"Все добре. У мене був річна перерва без боїв. Зараз я здоровий і щасливий. Мені 32 роки, і я дуже давно займаюся цим спортом. Звичайно, моє тіло трохи стомлене, але у мене була перерва. Я в гарній формі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Тепер я близький до своєї мети, перебуваю в кроці від своєї мрії. Коли я почав професійну кар'єру, я хотів стати абсолютним чемпіоном.

Я за крок від цього. Хочу об'єднати пояси і вписати своє ім'я в історію боксу", — пояснив Ломаченко.

Довгоочікуваний бій між чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC Василем Ломаченком s володарем титулу IBF Теофімо Лопесом має відбутися 17 жовтня в Лас-Вегасі на арені MGM Grand. Раніше його довелося перенести у зв'язку з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ломаченко прилетів на бій до Лопеса: "Я повернувся".