Італійський журналіст Джанлуїджі Лонгарі має інформацію про те, що захисник збірної України та англійського клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко може продовжити кар'єру в каталонській "Барселоні". Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter і зазначив, що іспанський гранд вже почав переговори з клубом, тренером якого виступає Хосеп Гвардіола.

Читайте Знай в Google News!

За твердженням представника засобів масової інформації, мова зараз йде про оренду 23-річного футболіста на один сезон. За "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко в минулому сезоні провів 25 матчів у всіх турнірах і зумів забити один гол.

У другій частині минулого сезону він нерегулярно з'являвся на полі, а в нинішньому сезоні ситуація повторюється. Він не зіграв ще жодного матчу, так як має м'язову травму.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше з'являлася інформація про те, що українець може продовжити кар'єру в італійському "Наполі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомого футбольного арбітра і його дівчину зарізали у власній квартирі - за справу взявся головний прокурор.

Як повідомляв "Знай.ua", чемпіон Усик зі спекотною моделлю показав, що таке "супертяж": ох вже ці шортики. Компанію Ніні і Саші склав боксер Даніель Лапін.

Знай.ua писав, Ломаченко назвав своє головна перевага над Лопесом: "Я це обов'язково зроблю". Варто уточнити, що бій Ломаченко - Лопес повинен відбутися 17 Жовтня. Найочікуваніша зустріч чемпіонів пройде в Лас-Вегасі.