Український футболіст і півзахисник "Шахтаря" Євген Коноплянка зустрівся з Генеральним директором клубу Сергієм Палкіним після невдалого матчу з "Рухом", який закінчився з рахунком 1:1. Хавбек заявив про готовність шукати з агентом новий формат продовження кар'єри, так як не бачить свого майбутнього в донецькому клубі, до того ж Луїш Каштру, який виступає тренером гірників незадоволений формою гравця. Про це повідомляє Telegram-канал "Бий-біжи".

Читайте Знай в Google News!

Коноплянка підписав контракт з донецьким "Шахтарем" минулого року, на початку вересня. За час, проведений в клубі, він зіграв 23 матчі в українській Прем'єр-лізі і забив 4 голи. Раніше виступав за "Дніпро", "Севілью" і "Шальке-04".

У матчі проти "Руху" він отримав м'язову травму. 30-річний Євген пошкодив стегно на 29-й хвилині матчу і був змушений піти з поля, накульгуючи на ногу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ломаченко перед найочікуванішим боєм з Лопесом влаштував "прожарювання": "Розкрив таланти...".

Як повідомляв "Знай.ua", захисник збірної України Олександр Зінченко може перейти в "Барселону". За твердженням представника засобів масової інформації, мова зараз йде про оренду 23-річного футболіста на один сезон.

Знай.ua писав, Усик прокотився на автомобілі мрії і від радості станцював: "Особливий...". Він прокотився на автомобілі Mercedes w140, якого в народі прозвали Кабан. Сам спортсмен в захваті від цієї машини.