Український боксер-професіонал Денис Берінчик продовжує ділитися з публікою процесом підготовки до свого наступного поєдинку в соціальній мережі Instagram. Заслужений майстер спорту та срібний олімпійський призер 2012 року публікує як фотографії та відео з тренувань, так і трохи більш пасивним тренінгом.

Читайте Знай в Google News!

Так інтернаціональний чемпіон WBO опублікував кілька фотографій, на яких відзначив банно-оздоровчий комплекс "Parium". Він скористався сеансом в соляній кімнаті, завдяки якій нормалізується обмін речовин і стабілізуються процеси травлення. Також це допомагає впоратися з безсонням, депресіями, порушеннями в роботі щитовидної залози і шкірними захворюваннями.

"Дієта без солі", - написав він. "І нехай весь світ почекає", "На солі сидять", "Коли бій з Ломаченком?",- пишуть користувачі. При цьому, раніше промоутерська компанія K2 Promotions вже оголосила, що 8 жовтня відбудеться бій чемпіона WBO International в легкій вазі Дениса Берінчика проти ще неназваного противника.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ломаченко зібрався на пенсію? Боксер зробив несподіване визнання: "Моє тіло втомилося"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Усик вирішив піти в танці перед боєм з британцем: "Тобі це не підходить"

Знай.ua писав, поворот не туди: відомий атлет випадково під час забігу "подарував" призове місце супернику.