Матчі національної збірної України проти Німеччини та Іспанії на НСК “Олімпійський”, як і інші матчі Ліги націй, зможуть відвідати вболівальники. Також з глядачами будуть проходити і поєдинки Ліги чемпіонів та Ліги Європи. При цьому до реалізації будуть відкриті лише 30 відсотків квитків, а дотримання додаткових санітарних норм буде обов'язковим.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне рішення було ухвалене Виконкомом УЄФА, про що повідомляє президент Федерації футболу України Андрій Павелко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Надзвичайно важливе рішення УЄФА, яке повертає всім нам неймовірні футбольні емоції і можливість підтримати нашу збірну і наші клуби в єврокубках!

Це те, про що вже півроку мріють мільйони вболівальників України і для реалізації цієї мрії команда УАФ доклала неймовірних зусиль! Всі ці півроку спільно з МОЗ і особисто міністром Максимом Степановим ми вели безперервну роботу, працювали над медичним протоколом і зуміли вже в середині літа повернути вболівальників на матчі плей-оф УПЛ. Пізніше нам вдалося отримати дозвіл на проведення в Україні міжнародних матчів за участі глядачів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Паралельно велась безперервна і кропітка робота в УЄФА, зокрема питання повернення глядачів на трибуни ми обговорювали з колегами на Виконкомі УЄФА, який відбувся нещодавно в Будапешті. І ось закономірне і таке важливе рішення! Вітаю наших вболівальників і всю футбольну Україну з цієї перемогою!!!", — написав спортивний функціонер.

Вболівальники повертаються на трибуни в міжнародних матчах!!! Матчі національної збірної України проти Німеччини та...

Geplaatst door Andrii Pavelko op Donderdag 1 oktober 2020

"Ну нарешті) Дочекалися", - з радістю прокоментували цю новину під дописом Павелка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Андрію Шевченку - 44: символ українського футболу відзначає красиву дату - вперед, до перемог.

Як повідомляв Знай.uа, на Закарпатті ветерани футболу стали чемпіонами України - перемогу присвятили загиблому товаришу.

Знай.uа писав, після розгрому "Миная" Луческу виклав головний секрет: "Довіряю, вони ростуть...".