Відомий український боксер Олександр Усик продемонстрував, як проходять його тренування перед боєм з британським супертяжем Дереком Чісорою. Бій Усика і Чісори заплановано на 31 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Усика в мережі Instagram.

"Мені все життя кажуть, що у мене щось не вийде, що я маленький для цієї ваги. Я просто не звертаю на це уваги. Я не думаю, що суперники фізично сильніші за мене. Вони можуть бути більше за вагою і зростом, але це не є суперперевагою. Я виходжу в ринг і знаю, що повинен зробити, тому що я готувався до цього. Потрібно на тренуваннях спалювати себе, щоб на змаганнях відчувати себе добре. Мені подобається боксувати на виїздах. Якщо вони мене звуть в свій ліс, то я готовий до них їхати. Якщо вони хочуть приїхати до мене, нехай приїжджають", - сказав Усик на фоні кадрів своєї роботи в залі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що український боксер-професіонал Денис Берінчик продовжує ділитися з публікою процесом підготовки до свого наступного поєдинку в соціальній мережі Instagram. Заслужений майстер спорту та срібний олімпійський призер 2012 року публікує як фотографії та відео з тренувань, так і з трохи більш пасивним тренінгом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Коноплянка втомився в "Шахтарі" і більше не бачить себе в ньому: готовий шукати нову команду.

Як повідомляв Знай.uа, захисник збірної України Олександр Зінченко може перейти до "Барселони".

Знай.uа писав, Олександр Усик вирішив піти в танці перед боєм з британцем: "Тобі це не підходить".