Теофімо Лопес-старший вважає, що Василь Ломаченко повинен віддати його синові частину свого гонорару.

Переговори щодо поєдинку між українцем Василем Ломаченком та американцем Теофімо Лопесом не зрушили з місця. Американський чемпіон світу за версією IBF відмовляється прийняти фінансові умови поєдинку. За словами менеджера американського боксера, їхню команду не влаштовує гонорар, який був запропонований за бій проти Ломаченка. Однак переговори тривають.

Нещодавно батько і тренер чемпіона світу за версією IBF в легкій вазі Теофімо Лопеса також підлив олії у вогонь.

Теофімо Лопес-старший вважає, що володар титулів WBA, WBO і WBC Franchise Василь Ломаченко повинен віддати його синові частину свого гонорару, щоб їхній бій відбувся.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Поєдинок відбудеться. Єдина проблема в тому, що Top Rank дає занадто багато грошей Ломаченко, боксеру, який ніколи в житті не міг досягти свого теперішнього рівня, щоб заробити більше. Цінник Ломи - 2 мільйони доларів, але Top Rank хоче заплатити йому 3, 2-3,4 мільйона. Нам же мають намір дати на 2 мільйони менше. Я вважаю, що вони повинні домовитися, щоб Ломаченко віддав частину свого гонорару. Тоді бій відбудеться. Коли Люк Кемпбелл бився з Ломаченко, йому заплатили більше, ніж пропонують нам. Але ж Кемпбелл навіть не був чемпіоном, він перебував у статусі обов'язкового претендента ", - сказав Теофімо Лопес-старший в прямому ефірі порталу Boxeo Mundial в Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лопес відмовився битися з Ломаченком: справа не в боягузтві.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко показал, как готовится к бою на берегу моря

Також Знай.ua писав, Ломаченко обеззброїв Лопеса сонячною посмішкою