Захисник Динамо Олександр Караваєв розповів про емоції після жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. ВИявляється, думки Караваєва матеріалізувались. Про це він розповів у інтерв’ю Footboom.

Читайте Знай в Google News!

"Барселона - клуб, за який вболіваю з дитинства. У мене була футболка Рівалдо з десятим номером. Для мене це дуже символічно. Напередодні жеребкування мені зателефонувала дружина і запитала, кого б я хотів бачити серед суперників. Я сказав, що Барселону або Ювентус. Приїжджаю додому, включаю телевізор і дивлюся - Динамо в одній групі з Барселоною і Ювентусом".

Українець оцінив гру Барселони в поточному сезоні. І зауважив, що Луческу після жеребкування сказав, що ї попалися топ-суперники. Матч з "Зорею" в чемпіонаті України. За словами Караваєва, розбирають луганчан і готуються до поєдинку.

"У Барселоні все в порядку. Той же Ансуфаті, який доставив нам велику кількість проблем в матчі Іспанія-Україна (4: 0). Мессі ж на божевільному рівні, як і інші гравці".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Динамо Київ - Гент, фото: UA-Football
Динамо Київ - Гент, фото: UA-Football

Каравєв зізнався, що футболісти Динамо вже обговорювали, хто забере футболки Мессі і Роналду.

"У жартівливій формі говорили, що я візьму футболку у того чи іншого. У кожній команді обговорюють такі речі. Я більше чекаю матчів, щоб показати себе і відчути рівень Ліги чемпіонів з топ-командами", - наводить слова Караваєва Футбол 1/2/3.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українських глядачів нарешті впустять вболівати на стадіони: "Дочекалися".

Як повідомляв Знай.uа, вболівальники зі сміхом крізь сльози зустріли противників Динамо і Шахтаря у ЛЧ: найкращі меми і жарти.

Знай.uа писав, Луческу виніс вердикт Циганкову і Гармашу: хто залишається в ″Динамо″, а кого здадуть в оренду.