Україна має славні традиції боксу. Наших боксерів можна знайти практично у всіх вагових категоріях-від "легковаговика" Василя Ломаченка, до "супертяжа" Олександра Усика. Навіть відхід з рингу братів Кличків не похитнув позиції українців у боксі. І зараз підростає гідна зміна. Ігор Шевадзуцький-поки маловідомий боксер, який лише починає свою кар'єру в професіоналах. Але при цьому він стартував дуже жваво.

У суботу, 3 жовтня, в болгарському Пловдиві пройшов вечір боксу, в якому взяв участь і український боксер. Ігор Шевадзуцький, вага якого за добу до бою становив 120.7 кг, зустрівся на рингу з боснійців Аднаном Дероньєю. Суперник нашого богатиря протримався всього два раунди. Вже в третій "трихвилинці" Деронья двічі був відправлений на поміст, після чого рефері поєдинку прийняв рішення завершити поєдинок. Перемога технічним нокаутом для" Халка " – саме так прозвали українського супертяжа.

Ігорю Шевадзуцькому всього 30 років-фактично, початківець вік для професійного боксера. У цього хлопця ще все попереду. Але вже зараз він відмінно почав кар'єру в суперважкій вазі. Всі 5 боїв, які він провів у Профі, завершилися достроковими перемогами. Хтозна, можливо, через 3-4 роки ім'я Ігоря Шевадзуцького прогримить у світі боксу на всю планету.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, захисник збірної України Олександр Зінченко може перейти в " Барселону".

Знай.uа писав, Олександр Усик вирішив піти в танці перед боєм з британцем: "тобі це не підходить".