Турнір "Ліга Націй" триває, у національній збірної України знову дуже потужний суперник. Збірна під керівництвом Андрія Шевченка в суботу в Києві на НСК Олімпійський протистоятиме сильному супернику - національній збірній Німеччини. Після поразок 0:4 від Іспанії та 1:7 від Франції головне завдання "жовто-синіх" знову не програти з розгромним результатом.

Читайте Знай в Google News!

Всі ми прекрасно розуміємо, цілком ймовірно, що наша збірна не відповідає рівню збірних елітного дивізіону Ліги Націй, але програвати з таким рахунком і з такою грою в сучасному футболі може дозволити собі хіба що Мальта або ж Гібралтар (при всій повазі до цих збірних), але не Україна. Про прогноз на матч пише видання football.ua.

Збірна України по футболу, фото Instagram
Збірна України по футболу, фото Instagram

Вся ця історія з коронавірусом в донецькому Шахтарі, звичайно ж, додає головного болю тренерському штабу. Хоча в розташування України прибули Бондар, Коваленко і Марлос, основними гравцями національної команди, які на даний момент виглядають просто-таки безальтернативно, є Тарас Степаненко і Микола Матвієнко. А ці двоє з відомої причини, на жаль, не зможуть допомогти українській збірній у найближчих матчах.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Прогнозовані склади, скріншот: football.ua
Прогнозовані склади, скріншот: football.ua

Також до збірної приїхав голкіпер Зорі Микита Шевченко. Андрій Миколайович ще й молодого Резника з Ворскли підтягнув після його поєдинку за молодіжку проти Румунії. Таким чином, в України вже є 3 воротарі і Олександру Шовковському не варто перейматися, що знову доведеться надягати рукавички.

У німців немає особливих проблем зі складом. Багато виконавців не змогли взяти участі в минулому товариському поєдинку проти Туреччини, але на матч проти України вони вже будуть готові.

Статистика особистих зустрічей:

6 ігор: 0 перемог України, 3 нічиїх, 3 поразки;

Забиті та пропущені голи:5:12;

Найрезультативніший матч: 3:3.

Також варто відзначити, що матч-відкриття нового реконструйованого НСК Олімпійський Україна грала якраз зі збірною Німеччини і тоді матч закінчився з рахунком 3:3. Той матч відбувся в далекому 2011–му році, але тоді також забивали гравці, які донині захищають кольори національної збірної - Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка у складі України, Тоні Кроос у складі Німеччини. А ще в тому матчі у складі українців грали Андрій Шевченко і Роман Безус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українці "зламали" можливість купити квитки на матч "Динамо" в Лізі чемпіонів.

Як повідомляв Знай.uа, український чемпіон Берінчик ледь не проміняв бокс на футбол: на бій у футболці "Зорі" замість халата.

Знай.uа писав, чемпіонку світу жорстко присоромили, не повіривши, що вона жінка: "У ролі кого я по життю, і в ліжку".