Легендарний український воротар, зірка київського "Динамо" та збірної України Олександр Шовковський, який зараз віддає свій багатий досвід молоді в якості тренера, поділився зі своїми численними фанатами дуже бадьорими кадрами.

Як виявилося, СаШо, хоч і пізненько, але відкрив для себе купальний сезон 2020 року. Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра в мережі Instagram.

"Сезон відкрив тільки сьогодні! Купальний! Супер!", - підписав публікацію Олександр Шовковський.

Стрибок Олександра Шовковського, скріншот: Instagram
Стрибок Олександра Шовковського, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До речі, буквально за кілька днів публікація Олександра набрала майже 12 тисяч схвальних оцінок і кілька десятків воторженных комметнариев. Виявилося, що підписники СаШо не скупляться на веселі смайлики.

Варто нагадати нашим читачам, що Олександр Шовковський, який зараз віддає свій багатий досвід молоді в якості тренера, розповів у "Світському житті" Каті Осадчій деякі деталі щодо робочих моментів.

"Зараз вже почалися матчі Чемпіонату України. Так, немає на матчах вболівальників. Футбол без вболівальників навіть уявити складно", - говорить Шовковський. І згадує, коли ще був гравцем, грати з порожніми трибунами було катастрофою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шовковський перед камерою влаштував колючі ніжності - "Яке ж воно миле".

Як повідомляв Знай.uа зірка "Шахтаря" розбереться з хитрою коханкою в суді через пікантне відео.

Знай.uа писав, Шовковський качає прес краще, ніж захищає ворота - кумедне тренування з відомим голкіпером.