Колишній нападаючий лондонського Арсеналу і збірної Данії Ніклас Бендтнер видав автобіографічну книгу під назвою "По обидва боки", в якій відверто розповів про свої любовні пригоди, а також пояснив, чому професійні футболісти часто вдаються до послуг проституток.

Ніклас Бендтнер у своїй вибуховій книзі заявив, що повії - це менш ризиковано, ніж дівчатка з нічних клубів. Про це пише видання The Sun.


"У повій є свого роду бізнес, який потрібно захищати. Я був неодноразовим свідком цього. Навіть за день до матчу, коли команда зібралася в готелі в якомусь Богом забутому місці.
Я не вважаю дивним, що деякі з моїх колег схильні до цього і часто замовляють повій. Повірте, це менш ризиковано, ніж чіпляти дівчаток в місті. Ти навряд чи захочеш більше мати справу з "цивільними". Принаймні не в тому випадку, коли ти - відомий футболіст", - пише Бендтнер.

обкладинка книги Нікласа Бендтнера
обкладинка книги Нікласа Бендтнера

За словами датчанина, мисливиці за грошима з нічних клубів погоджуються на секс, а потім фотографують свого знаменитого партнера голим і пізніше шантажують його.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

32-річний колишній нападаючий "Арсеналу" зізнався, що він був змушений витратитися на пластичну операцію однієї зі своїх коханок у 2009 році. Він також розповів, що інша дівчина побила його Porsche, а ще одна викинули його одяг з вікна.

Ніклас Бендтнер, фото Getty Images
Ніклас Бендтнер, фото Getty Images

"Одна з дівчаток, з якою я був, заявила, що завагітніла від мене. І додала, що є ціна, за яку вона готова виправити це. Я запитав, що вона має на увазі. Вона відповіла: "Це означає, що ти повинен сплатити мені нові цицьки". Я оплатив їй операцію.
Іншого разу дівчина розбила бруківкою заднє скло одного з моїх Порше. Я був в квартирі і чув її крики, але не вийшов на вулицю. Нема про що говорити. Вона сказилася, бо я не хотів з нею зустрічатися.
Третього разу дівчина перевірила мій телефон, поки я сплю. Думаю, вона дізналася, що у мене ще кілька дівчат, крім неї. На наступний ранок вона пішла. Мій одяг теж разом з нею. Вона викинула всі мої речі з вікна, і вони лежала на дорозі", - цитує видання книгу Бендтнера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нікласа Бендтнера покарали за напад на водія таксі

Як повідомляв портал Знай.ua, батько легендарного капітана "Роми" помер після боротьби з коронавірусом

Також Знай.ua писав, матч Ліги націй Україна - Іспанія завершився тріумфом нашої збірної – 1:0