Вболівальники київського "Динамо" жорстко розкритикували головного тренера команди Мірчі Луческу, звинувативши його в безпринципності та в подіях на Донбасі.

Про це фанати Віталій Шеремета та Андрій Кореневський заявили на каналі Ultras Dynamo Kyiv TV в YouTube.

"Луческу - це просто символ тієї команди-симулянтів -" Шахтаря ". Коли Кучер падав ... це він так учив. Ми бачимо, що відбувається в "Динамо". За ці пару матчів хлопці дуже швидко переймають навички. Буяльський кричить вже практично як Кучер. Ще трохи і буде вже майже Кучером. Я не знаю, як Вукоєвич в штабі це терпить. Луческу - це символ того антагонізму, якій будувався Ахметовим щодо Києва. Я багато разів їздив до Донецька по роботі і бачив, що там відбувалося", - каже Шеремета.

За словами фаната, до того, що зараз відбувається на Донбасі, доклав руку і футбол, а Луческу був серйозним шурупом руйнівного механізму. А коли почалась війна, Луческу поїхав в РФ працювати в структурі "Газпрому", що яскраво свідчить про його безпринципність, наголосив Шеремета.

"Луческу був саме символом того "Шахтаря", який протиставлявся всьому українському, всьому київському. Вони говорили, що Київ собі все забирає. Ця вся політика, що Донбас годує Україну ... Однією зі складових того, що вилилося у війну, був футбол. Луческу був серйозним шурупом цього механізму, який розривав України і відірвав Донбас від нас. Він говорив, що Україна і Росія - це одне і те ж. Потім , після того, як загинули 1 3000 осіб на Донбасі, він поїхав в Росію працювати в структурі "Газпрому". Це говорить, що він людина - абсолютно безпринципна", - наголосив Шеремета.

"Я розумію, що мені хочеться, щоб він все програв і скоріше пішов, щоб це закінчилося. От це у мене така позиція", - додав Андрій Кореневський.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ультрас "Динамо" увірвалися на матч кумирів і вимагали відставки Луческу

Як повідомляв портал Знай.ua, Луческу відправив двох гравців основного складу "Динамо" грати в іншу лігу

Також Знай.ua писав, Луческу виніс вердикт Циганкову і Гармашу: хто залишається в ″Динамо″, а кого здадуть в оренду