Відбувся довгоочікуваний поєдинок між українським боксером Василем Ломаченком та американцем Теофімо Лопесом. Переможцем став 23-річний володар титулу за версією IBF, а тепер — абсолютний чемпіон з усіх чотирьох основних санкційних органів (WBC, WBA, WBO і IBF).

Читайте Знай в Google News!

Поєдинок відбувся в суботу, 17 жовтня, ввечері в США за місцевим часом, у нас це сталося рано вранці неділі. Фаворитом бою вважався українець Василь Ломаченко, який провів до цього протистояння 15 професійних боїв, 14 з яких були завершені перемогою.

Лопес, протягом перших раундів, працював першим номером і викидав більшу кількість ударів, тоді як Ломаченко пересувався по рингу і успішно захищався. Експерти відзначають, що Василь був схожий на себе лише в 8 і 11 раундах, коли впевнено йшов вперед і змусив теофімо загубитися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Однак, за рішенням доль, за підсумками 12 раундів перемога була віддана американському боксеру Теофімо Лопесу: 116-112, 119-109 і 117-111.

Попередні поєдинки Василя Ломаченка за пояси пройшли 12 травня, 2018 року проти Хорхе Лінареса, 8 грудня, 2018 року — Хосе Педраса і 31 серпня, 2019 року — проти Люка Кемпбелла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ломаченко-Лопес: анонс, битва поглядів і все найцікавіше перед "боєм року"

Як повідомляв "Знай.ua", як би не довелося вибачатися перед мусульманами: Роналду дивно підтримав Нурмагомедова.

Знай.ua писав, Усик знайшов найслабше місце "монстра" Чісори: "Він в глибині душі..."