У ніч на 18 жовтня 2020 року на арені MGM Grand в Лас-Вегасі відбувся довгоочікуваний поєдинок між українським боксером Василем Ломаченком і американцем Теофімо Лопесом. Американець переміг українця за очками в бою за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. В результаті 23-річний володар титулу за версією IBF Теофімо Лопес став абсолютним чемпіоном за всіма чотирма основними: WBC, WBA, WBO і IBF.

Однак, все може змінитися, якщо абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес проведе матч-реванш з Василем Ломаченком. Про можливість такого реваншу сказав промоутер обох боксерів Боб Арум. Він назвав важливу умову можливого матчу-реваншу.

За його словами, цей бій варто провести, коли світ впорається з наслідками пандемії коронавірусу.

"Якщо робити реванш, то робити його тоді, коли весь цей коронавірус закінчиться, коли люди будуть вакциновані, і ми зможемо це монетизувати, продавати квитки та все інше", - сказав Арум в інтерв'ю ESPN.

бій Ломаченко - Лопес, фото Getty Images
бій Ломаченко - Лопес, фото Getty Images

Раніше Арум заявив, що екс-чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко може спуститися в напівлегку вагу, де може провести поєдинки з іншими боксерами компанії - Мігеля Берчельта, Джеймела Херрінга або Шакура Стівенсона.

"Схоже, що хлопці з легкої ваги занадто великі для нього", - сказав Арум про Ломаченко в інтерв'ю ESPN.

Стратегію, яку Ломаченко обрав в поєдинку проти Лопеса, Арум назвав "безглуздою", додавши, що "він віддав половину бою. Він перехопив перевагу, але було вже пізно".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ломаченко після бою з Лопесом наплював на рішення суддів від безвиході.

Як повідомляв портал Знай.ua, плачевний програш Ломаченка жорстко висміяли в мережі

Також Знай.ua писав, Ломаченко відверто зізнався, що не планує переходити в іншу вагову категорію