Як відомо Національна збірна Аргентини здобула непросту виїзну перемогу над Болівією у відборі на Чемпіонат світу 2022 року. Після фінального свистка на полі почалася бійка, в якій одними з головних учасників були капітан аргентинців Ліонель Мессі, а також ексфорвард Шахтаря Болівійський нападник Марсело Морено, слова якого, мабуть, і розлютили Мессі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням аргентинських ЗМІ.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Почувши глузування від болівійського капітана, 6-разовий володар "Золотого м'яча" буквально "вибухнув" з нецензурною лексикою. "Навіщо влаштовувати цирк, блазень?! Придурок, твою ж матір", - кричав розлючений Лео.

Мессі, фото: gettyimages
Мессі, фото: gettyimages

Дісталося від зіркового земляка і тренеру болівійців з фізпідготовки-Лукасу Наві. "Іди до біса, Лисий! Що з тобою не так ?! Ти кричав протягом усього матчу, засранець!".

Зрештою партнерам вдалося заспокоїти Лео, який залишав стадіон імені Ернандо Сілеса з розлюченим виразом обличчя. Нагадаємо, що Аргентина набрала 6 очок у двох стартових матчах відбору до ЧС-2022. Незважаючи на швидкий пропущений м'яч від Марсело Морено "альбіселестес" вирвали перемогу з рахунком 2:1.

Варто також нагадати нашим читачам, що після того як у двох співробітників туринського "Ювентуса" було виявлено позитивний діагноз covid-19, склад команди вирішили на кілька днів ізолювати в готелі біля бази. До того моменту вони два рази пройшли тести, які показали негативний результат. Однак за протоколом гравцям необхідно було перевіритися втретє через кілька днів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, колишня зірка "Динамо" Морозюк напророкував біло-синім величезний крок, дісталося і Луческу: "Великий...".

Як повідомляв Знай.uа, у Динамо вже "поділили" Мессі і Роналду напередодні ЛЧ - "Хто забере?".

Знай.uа писав, вболівальники зі сміхом крізь сльози зустріли супротивників Динамо і Шахтаря в ЛЧ: найкращі меми і жарти.