Представники англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" в соціальній мережі Twitter повідомили про те, що колишній футболіст їх Академії Джеремі Вістен помер у віці 17 років. За інформацією британських засобів масової інформації можна припустити, що причиною самогубства виступило розірвання контракту з боку клубу.

Читайте Знай в Google News!

Офіційна інформація зараз відсутня. У заяві клубу говориться: "Манчестер Сіті засмучений, дізнавшись про смерть колишнього гравця Академії Джеремі Вістена. Ми глибоко співчуваємо його родині і друзям. Наші думки з вами в цей непростий час".

Заява Манчестер Сіті, скріншот: Twitter
Заява Манчестер Сіті, скріншот: Twitter

Свої співчуття у зв'язку зі смертю гравця висловили діючі футболісти клубу "Манчестер Сіті" — Рахім Стерлінг і Емерік Ляпорт. "Жахливі новини ... Спочивай з миром, молода людина", написав французький захисник "Манчестера".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Джеремі Вістен приєднався до клубу в 2016 році і виступав на позиції центрального захисника.

Заява Манчестер Сіті, скріншот: Twitter
Заява Манчестер Сіті, скріншот: Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Мораеса "вигнали" з Шахтаря, ще й посміялися - "в Динамо переходить". 25 жовтня донецький "Шахтар" провів спільну командну фотосесію, на якій не було Мораеса - нападника донецького "Шахтаря".

Як повідомляв "Знай.ua", після відходу Роналду в "Ювентус" Мессі втратив смак гри, голів Немає два роки: "Щоночі ридаєш в подушку..."

Знай.ua писав, рахунок 13:0 - Аякс блискуче розгромив суперника, такого не очікували навіть найвірніші вболівальники.