Відомий український футболіст Олександр Шовковський втратив батька.

Читайте Знай в Google News!

Батько помічника головного тренера збірної України з футболу Олександра Шовковського Володимир Станіславович Шовковський помер в п'ятницю, 6 листопада.

Про сумну новину повідомив сам голкіпер на своїй сторінці в Facebook.

Володимир Шовковський народився на Західній Україні. Він навчався у Дрогобицькому педагогічному інституті. Потім пішов в армію, а після служби переїхав до Києва, де отримав будівельну спеціальність.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще



Відзначимо, що Олександр Шовковський закінчив кар'єру гравця в грудні 2016 року, а зі збірної пішов у вересні 2012-го. Він входить у трійку футболістів, які провели найбільше матчів за національну збірну України

В останній раз Шовковський виходив на поле у ​​складі збірної України в товариському матчі проти Ізраїлю в лютому 2012 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шовковський розкрив секрет запаморочливого успіху Лобановського

Як повідомляв портал Знай.ua, Шовковський показав молоді, як потрібно відкривати купальний сезон

Також Знай.ua писав, Шовковський розповів, як його включили до заявки на товариський матч з Францією.