"Динамо" поступилося донецькому "Шахтарю" у грі в Києві з рахунком 0:3 у рамках 9-го туру УПЛ.

Читайте Знай в Google News!

"Динамо" було явно не готовим до протистояння з "Шахтарем": команда втратила 15 гравців основного складу: троє отримали серйозні травми, ще 12 підхопили COVID-19. Ця гра перервала безпрограшну серію киян, однак, біло-сині продовжують утримувати лідерство у таблиці з 20 очками. "Шахтар" же свою безпрограшну серію продовжив, але відстає від "Динамо" на 1 очко.

Зображення Google
Зображення Google

Ще у першому таймі на 34-й хвилині гол загнав киянам Жуніор Моралес. А у доданий до першої половини гри час вилучення з поля отримав гравець "Динамо" Сергій Сидорчук.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Другий тайм біло-сині грали у меншості. Це й відобразилося на рахунку: на 66-й хвилині черговий гол забив Маркос Антоніо, а на 72-й Алан Патрік.

Зображення Google
Зображення Google

Цікаво, що на матчі на VIP-трибунах можна було зустріти і відомих українських спортсменів, про що повідомляє Футбол 1. Так, у масках поруч сиділи колишній динамівець і тренер збірної Андрій Шевченко і боксер Олександр Усик.

Усик і Шевченко на матчі Динамо-Шахтар, фото телеканал Футбол
Усик і Шевченко на матчі Динамо-Шахтар, фото телеканал Футбол

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українці пролили бальзам на душу Усика після потужної перемоги над Чісорою: "Чемпіонське позіхання".