Британський юрист, бізнесмен і популярний боксерський промоутер Едді Хірн вирішив проаналізувати становище українського чемпіона, сепертяжа Олександра Усика (18-0, 13 КО). Едді спробував визначити слабкі місця нашого спортсмена, і ось, що з цього вийшло.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з американських спортивних видань.

Олександр Усик, скріншот: YouTube
Олександр Усик, скріншот: YouTube

"Я не думаю, що великі суперважкоатлети неодмінно дивляться на Усика і кажуть: "Ой, цей хлопець небезпечний". Але його буде дуже важко побити. Єдиний спосіб перемогти Усика - поставити його в нерівні умови. Коли ти переходиш в хевівейт, то ставиш на кін все. Усика не поб'ють у першій важкій вазі, ніхто там його не переможе. Але якщо Олександр побереться з більшим хлопцем, у якого є різкі комбінації, сила, швидкість і пересування, то йому буде дуже важко", – сказав Хірн в інтерв'ю Гарету Девісу.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Олександр Усик, фото Instagram
Олександр Усик, фото Instagram

Також варто нагадати, що з Великобританії, де нещодавно пройшов яскравий поєдинок українця, прийшли нові заяви. Так, британський суперважкоатлет Девід Аллен вважає, що у Усика будуть шанси в бою проти Ентоні Джошуа, проте не проти Тайсона Ф'юрі.

І ще один цікавий факт - виявляється, гонорар Усика за потужний поєдинок значно нижче, ніж сума, отримана Чісорою. Гарантована виплата українцю становить 1,5 мільйона фунтів стерлінгів (близько 1,7 млн євро), а ось Чісора заробив 4 мільйони фунтів (близько 4,4 млн євро). Ця сума не враховує відсоток боксерів від продажу платних трансляцій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Усик сказав зайвого в інтерв'ю, навіть перекладач розгубився: "Саня, ти як гопник".

Як повідомляв Знай.uа, Азарови не пройдуть: нардепів зобов'яжуть складати іспит з української мови.

Знай.uа писав, гонорар Усика за поєдинок з Чісорою: український боксер отримав значно менше британця.