Спортивні експерти заявляють, що "результат краще, ніж сама гра". Так насправді і сталося. Україна програла Польщі, матч відбувся на Сілезькому стадіоні в Хожуві в середу, 11 листопада. Підопічні Андрія Шевченка атакували і грали краще, але голи забивали поляки - Кшиштоф Пентек і Якуб Модер.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських спортивних видань.

Протягом усього матчу ініціатива переходила від однієї команди до іншої. Команда Андрія Шевченка могла повести в рахунку на початку зустрічі, але упустила прекрасну можливість. Андрія Ярмоленко було збито у штрафному майданчику, і арбітр призначив пенальті. Однак капітан "синьо-жовтих" з 11-метрової позначки пробив у штангу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Україна - Польща, скріншот: YouTube
Україна - Польща, скріншот: YouTube

Проте поляки свій шанс не упустили, наприкінці першого тайму Кшиштоф Пьонтек забив гол після помилки воротаря Андрія Луніна, коли він далеко за межі штрафного вийшов на фланг і не зміг зупинити м'яч, залишивши ворота порожніми.

У перерві тренери "синьо-жовтих" провели три заміни - на поле вийшли Циганков, Марлос і Мораес. Однак вдруге свій шанс використали поляки. Вийшов на заміну Якуб Модер і подвоїв перевагу, вдало зігравши на добиванні. Відійти від другого пропущеного м'яча українцям не вдалося.

Варто також нагадати нашим читачам, що в суботу, 14 листопада, збірна України на виїзді зіграє з Німеччиною в п'ятому турі групового раунду Ліги Націй, потім 17 листопада - проти Швейцарії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, захисник збірної Англії бажає грати за Україну: Шевченко поділився умовами.

Як повідомляв Знай.uа, перша в історії зустріч київських хокейних клубів закінчилася бійкою, лежачого добивали кулаками.

Знай.uа писав, Шахтар розірвав Динамо тренера Луческу на шматки на очах у Шевченка і Усика.