Зірка української легкої атлетики Юлія Левченко по праву вважається однією з найкрасивіших спортсменок. Вона частенько радує свою публіку красивими знімками в соціальній мережі Instagram.

На неї підписано майже 200 тисяч осіб, які стежать за її життям. Зараз Левченко поділилася двома фотографіями порівняння Instagram і реального життя.

Читайте Знай в Google News!

На знімках дівчина постала на території мультиспортивного тренувального комплексу Gloria Sports Arena в Туреччині. "Instagram проти реальності. Дякую @gloriasportsarena за чудову атмосферу тут. Ловлю сонце і свіже повітря", — написала вона під публікацією.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На першій Юлія Левченко стоїть в спортивному ТОПі, шортах і кросівках і показує білосніжну посмішку на камеру. На другій же фотографії вона разом з іншою українською стрибункою у висоту Іриною Геращенко втомилися і відпочивають від виснажливих тренувань.

Ірина Ігорівна Геращенко-Українська стрибунка у висоту, учасниця літніх Олімпійських ігор 2016 року. Чемпіонка України в приміщенні 2014 року.

Левченко, фото: Instagram
Левченко, фото: Instagram

Левченко ж-чемпіонка України та віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту, а також Учасниця літніх Олімпійських ігор 2016 року, олімпійська чемпіонка серед юнаків 2014 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українська чемпіонка Левченко опинилася біля ніг напівголого італійця.

Як повідомляв "Знай.ua", Українська чемпіонка Бех-Романчук похвалилася успішним завершенням сезону.

Знай.ua писав, друга ракетка України Ястремська кинула виклик шпагату Волочковій: "Чому б не зробити"