Віддані шанувальники головної футбольної команди країни пам'ятають, що днями збірна програла Польщі з двома грубими помилками, проте це був товариський матч. Тепер же на українців чекає відповідальний матч проти німців.

Читайте Знай в Google News!

В рамках 5-го туру Ліги націй УЄФА німці приймуть "жовто-синіх" на Лейпцизькій Ред Булл арені, в суботу, 14 листопада. Початок гри о - 21:45 (за Києвом). Про це стало відомо завдяки повідомленню Ukrainian Assoсiation of Football, які представили анонс в мережі YouTube.

Відомо, що матч Німеччина - Україна в прямому ефірі можна дивитися на каналах "Україна" і "Футбол 1", починаючи з 21:35. Трансляцію матчу також можна буде подивитися і в онлайн-кінотеатрі sweet.tv, а також на сервісах OLL.TV, Megogo, Київстар ТБ та Vodafone TV.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Україна - Німеччина, скріншот: YouTube
Україна - Німеччина, скріншот: YouTube

"Синьо-жовті" в жовтні поступилися збірній Німеччини (1:2) вдома і опустилися на 3-е місце в групі А4 Ліги Націй. Однак, після мінімальної перемоги над іспанцями і невдачі Бундестім у протистоянні зі збірною Швейцарії обидві команди мають рівну кількість очок – по 6.

Після історичної перемоги над Іспанією головний тренер Андрій Шевченко заявив, що Іспанія і Німеччина боротимуться за перше місце, а завдання України – залишитися в лізі А. Однак турнірне становище після чотирьох турів не настільки однозначне. Лідер Іспанія має сім очок і всього на один пункт випереджає Німеччину і Україну. Швейцарія, єдина команда, яка не виграла поки жодного матчу, замикає таблицю з двома очками.

Україна і Німеччина перед зустріччю один з одним провели товариські матчі зі своїми географічними сусідами. Німеччина, граючи без футболістів "Баварії" і Тімо Вернера, мінімально переграла Чехію. Україна програла Польщі, і ця гра залишила неоднозначне враження. Команда Шевченка грала першим номером, створювала моменти, але реалізація моментів була на нульовому рівні.

Україна - Польща, скріншот: YouTube
Україна - Польща, скріншот: YouTube

Також цікаво, що Німеччина ще жодного разу не програвала Україні. "Синьо-жовті" змогли звести внічию три матчі, ще чотири закінчилися поразками нашої національної збірної. Загальний рахунок - 14:6 на користь Німеччини.

Орієнтовні склади:

Німеччина: Нойєр - Рюдігер, Кох, Зюле – Макс, Гюндоган, Горетцка, Гінтер – Сане, Вернер, Гнабрі.

Україна: П'ятов - Соболь, Матвієнко, Кривцов, Конопля – Степаненко, Малиновський, Зінченко – Зубков, Яремчук, Марлос.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Шевченко більше не підходить? Збірну України може очолити ще одне динамівське серце.

Як повідомляв Знай.uа, Шевченко знайшов хороше в образливому програші Польщі - попереду ще й Німеччина: "Не робити драми...".

Знай.uа писав, захисник збірної Англії хоче грати за Україну: Шевченко поділився умовами.