Американський боксер Лопес розповів, як вплинули його травми на бій з українцем Ломаченком.

Читайте Знай в Google News!

Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес розповів про свої травми, які він отримав перед боєм з Василем Ломаченком. Про те, як це вплинуло на бій з українцем, американець розповів в інтерв'ю Fight Disciples.

Як з'ясувалося, у Лопеса були проблеми з ногою, рукою та плечем.

"Я робив МРТ і рентген ноги напередодні бою. Виявилося, що у мене були проблеми з кистю. Мені кололи кортизон. Коли я приїду в Лос-Анджелес, щоб мені зняли шви з ноги, то поговорю і щодо руки. Мені досі боляче, коли я напружую її″, - зізнався Лопес.

Він розповів, що на МРТ руки йому сказали, що все в порядку, однак за тиждень до бою з'ясувалось, що в нього частвовий розрив. Лікар Лопеса весь тиждень перед боєм працював над уім, що турбувало боксера.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Але велика проблема була з ногою. Мені знадобилася операція. Мені сказали, що на відновлення потрібно 5-6 тижнів. Я приїхав на операцію, лікарі думали, що у мене там частковий розрив, але виявилося, що повноцінний. До того ж у мене там була тріщина".

Американець розповів, як йому із зламаною ногою вдалось перемогти українця. Для цього Лопесу довелось придбати спеціальне ″обмундировання″.

″Я як раз і кажу, що переміг Ломаченко зі зламаною ногою. Але це спорт. Я отримав цю травму до бою. Щоб пошкодження турбувало мене менше, ми замовили особливе взуття. Його не було в США, і нам доставили його з Британії. Також я був у двох шкарпетках. Ми намагалися зробити все можливе, адже розуміли, що Ломаченко буде багато рухатися. Ну і впоралися ми відмінно. Ну і ще - коли адреналін тебе захльостує, то ти багато чого не відчуваєш ", - сказав Лопес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, плачевний програш Ломаченка жорстко висміяли в мережі: "Ну що, допомогли руські попи?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко після бою з Лопесом ліг під ніж хірурга

Також Знай.ua писав, на дуелі поглядів Лопес дуже нервово поглядав на свого опонента Ломаченка