Аліна Мірошниченко є українською біатлоністкою, яка зовсім недавно потрапила в дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомляє віце-президент ДЮФШ Європа Валентина Цербе-Несіна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

19-річна спортсменка була пасажиром автомобіля, який в селі Токарі в Сумській області перекинувся і протаранив паркан. В результаті події дівчина отримала серйозну травму, тоді як водій залишився неушкодженим. І передбачається, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Аліна Мірошниченко, фото: Facebook
Аліна Мірошниченко, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Після обстеження у Аліни Мірошниченко був діагностований перелом хребта. Згодом дівчиною вже була перенесена операція. Вона не відчуває ніг.

Сім'я 19-річної біатлоністки зараз збирає гроші на реабілітацію. Сама дівчина багаторазова призерка жіночих чемпіонатів України та інших національних турнірів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дзюдоїстці-красуні Білодід запропонували модельну кар'єру. На жаль, крім радощів від модних луків, Білодід зараз доведеться пройти через розчарування: вона змушена пропустити Чемпіонат Європи у зв'язку з застудою.

Як повідомляв "Знай.ua", українця Олексія Новікова визнали найсильнішою людиною світу - вперше з часів Вірастюка. Вперше з часів виступів Василя Вірастюка українець зміг завоювати цей титул.

Знай.ua писав, Лопес поскаржився на зламану ногу після бою з Ломаченком: довелося оперувати.