Головна команда країни у вівторок, 17 листопада, в місті Люцерн, в рамках 6 туру Ліги Націй, проведе матч зі збірною Швейцарії. Підопічні Андрія Шевченка повинні постаратися зберегти очковий гандикап і залишитися в дивізіоні А.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Де і коли дивитися: матч пройде на "Свісспорарені", трансляцію матчу вестиме канал "Футбол 1", Початок о 21:15 (за Києвом).

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Команда Андрія Шевченка перед грою зі Швейцарією має невелику перевагу.

Група D

1. Німеччина - 9 очок;

2. Іспанія - 8;

3. Україна - 6;

4. Швейцарія - 3.

Збірна України, скріншот: YouTube
Збірна України, скріншот: YouTube

Програвши в минулому матчі німцям, Україна втратила останні шанси виграти свою групу. Але перед початком турніру ми навіть і не припускали, що майже до останнього туру будемо конкурувати за високі місця. А ось боротьба зі Швейцарією за збереження прописки в елітному дивізіоні була передбачувана. Для того щоб посісти третє місце, українцям необхідно не програти більше, ніж в один м'яч. При рівності очок враховуватимуться очні зустрічі між командами. А перший матч Україна виграла 2:1.

Хоч завдання і не виглядає нездійсненним, українська збірна підходить до гри з серйозними проблемами. Ще перед Німеччиною із загальної групи випали Ярмоленко, Віктор Циганков, Сергій Сидорчук і Віктор Коваленко. Зараз до них приєдналися і Євген Макаренко, Дмитро Різник і Едуард Соболь. Шевченку довелося реагувати на ситуацію і викликати молодих Булеца, Назаренка і Судакова.

Головний тренер збірної Швейцарії Володимир Петкович заявив: "У світовому футболі зараз складна ситуація. Півроку коронавірус псує плани як збірним, так і клубам. У Швейцарії та України спільні проблеми. І у нас, і у них через це не зіграють по чотири футболісти. Сьогодні в Швейцарії чергове тестування, і сподіваюся результати будуть негативними. Дуже хотілося, щоб ця гра відбулася".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Шевченко більше не підходить? Збірну України може очолити ще одне динамівське серце.

Як повідомляв Знай.uа, Шевченко знайшов хороше в образливому програші Польщі - попереду ще й Німеччина: "Не робити драми...".

Знай.uа писав, Збірна України здивувала результатом на матчі з Польщею: Шевченко даремно викликав кращих.