З'явився постер поєдинку між колишнім чемпіоном UFC (Ultimate Fighting Championship) у двох вагових категоріях Конором Макгрегором та колишнім тимчасовим чемпіоном організації Дастіном Пор'є.

Цей бій очолить турнір UFC 257. Поєдинок відбудеться 23 січня 2021 року на "Бійцівському острові". Про це повідомляється на їх офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

"Дайте нам свої прогнози. Яким ви бачите реванш?"- йдеться в повідомленні спортивної організації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також шанувальникам боксерів пропонують згадати, як проходив поєдинок Макгрегора і Пор'є у вересні 2014 року.

Варто відзначити, що тоді в Лас-Вегасі ірландець добив Дастіна жорсткими і розмашистими ударами, частина з яких припала по потилиці. Як розповідав пізніше сам Пор'є, поразка стала для нього найважливішим уроком і додала необхідну мотивацію. За наступні шість років Конор програв лише двічі – Майклу Джонсону нокаутом і Хабібу Нурмагомедову задушливим прийомом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, президент UFC Дейна Уайт переконаний, що чемпіон у легкій вазі, росіянин Хабіб Нурмагомедов незабаром відновить свою кар'єру.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталій Кличко заступився за чемпіона і напророкував йому нові титули: "Усик – патріот України".

Також портал Знай.uа писав, що промоутер знайшов "ахіллесову п'яту" Олександра Усика, тільки так його можна перемогти.