Колишній нападник збірної Аргентини і Барселони Дієго Марадона помер у віці 60 років. Про це повідомляє видання Clarin.

Читайте Знай в Google News!

За інформацією джерела, футболіст помер у середу, 25 листопада, вранці за місцевим часом у місті Тигре, у своєму будинку, через зупинку серцево-судинної системи.

Дієго Марадона, фото Gettyimages
Дієго Марадона, фото Gettyimages

Як стало відомо раніше, на початку листопада легендарний аргентинець потрапив до медзакладу у важкому стані із зупинкою серця. Лікарі провели 12 листопада операцію на мозку. Одужання Марадони ускладнювалося наслідками від заборонених речовин і алкоголю. Ще в лікарні у нього спостерігалися ейфорія і прискорене серцебиття.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто уточнити, що в останній раз Дієго з'являвся на публіці 30 жовтня в день свого 60-річчя перед матчем проти "Патронато".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, легендарний голкіпер Олександр Шовковський втратив батька. Володимир Станіславович Шовковський помер у п'ятницю, 6 листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, Енцо Тотті, батько легендарного капітана італійської "Роми" Франческо Тотті, помер після зараження коронавірусною інфекцією.

Також портал Знай.uа писав, що російський актор Микита Логінов помер від серцевого нападу на 57-му році життя.