Українська фехтувальниця, чемпіонка світу та олімпійських ігор Ольга Харлан продемонструвала своє ранкове тренування, у якому вона показала дещо несподівану для жінки-красуні кількість силових вправ з "залізом".

Читайте Знай в Google News!

Відповідним відео вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На початку ролика Харлан робить станову тягу зі штангою вагою у 60 кг — 5 підходів по 5 повторів, а далі повторює цю ж кількість тяг вже зі знарядами у 70 і 80 кг. Також вона розвиває своє тіло металевим ланцюгом, гирями, еспандерами і тренажерами.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Знайшлося місце і для відносно незвичної вправи — принаймні, так вона виглядає зі сторони: фехувальниця йде на чотирьох кінцівках у той час як асистент тримає спортсменку за поперек своєрідним повідцем. У результаті жінка виглядає як собачка, яку вивели на прогулянку.

Закінчили тренування чемпіонки колективною роботою "ногами": люди в залі почали робити своєрідні "проходи" з імітацією ударів з фехтування.

Ольга Харлан, фото Facebook
Ольга Харлан, фото Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Харлан заінтригувала прихильників: "Цікаво, чи так буде завжди?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Харлан розкрила секрет перемог: швидкий, як блискавка, відео.