Луганський футбольний клуб" Зоря " зумів здобути розгромну перемогу над грецьким АЕКом у четвертому турі групового етапу Ліги Європи.

Їх зустріч відбулася на Олімпійському стадіоні "Спірос Луїс" в столиці Греції, Афінах. І завершилася з рахунком 0:3, що стало першою перемогою української команди в поточному розіграші турніру.

Читайте Знай в Google News!

Підопічним Віктора Скрипника довелося відпахувати перші десять хвилин в обороні, так як господарі влаштували потужний штурм на старті. Однак згодом гра вирівнялася і обидві команди грали в позиційний футбол, намагаючись не допустити помилок і не розкриваючись.

Ключові події поєдинку пройшли після перерви. Євген Шахов у стрибку вдарив ліктем Дмитра Іванисеню на 49-й хвилині, тому Аліяр Агаєв показав 29-річному футболісту АЕКа другу жовту картку. Тому "Зорі" вдалося в більшості піти в атаку і на 61-й хвилині відкрити рахунок.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Громов забив перший гол (61 хвилина) після того, як Атанасіадіс не зумів утримати м'яч в руках від подачі Циганікса. На 68-й хвилині греки ледь не зрівняли рахунок, коли Стратос Сварнас видав високу свічку. Гравці "Зорі" продовжили атакувати на куражі і Кабаєв (76 хвилина) подвоїв перевагу шикарним ударом з-за меж штрафного майданчика.

А крапку в сенсаційному матчі поставив Владлен Юрченко ударом з пенальті, адже на 85 хвилині-Галанопулос збиває Луньова в штрафному майданчику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, третя поразка поспіль: "Зоря" розгромно програла грецькому АЕКу у Лізі Європи.

Як повідомляв "Знай.ua", геній і чарівник: футбольний світ прощається з Дієго Марадоною - що востаннє сказали зірки легенді.

Знай.ua писав, Шевченко не оцінить: лікар, який скасував матч Швейцарія-Україна, не завжди був принциповим